Субота, 2024-05-04, 3:42 PM

Драгоманова 31В

Головна » 2011 » Серпень » 23 » Круглий стіл в МінЖКХ
3:04 PM
Круглий стіл в МінЖКХ

Правління ОСББ прийняло участь в круглому столі, що проходив в МінЖКХ.

17 серпня у Міністерстві регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України відбувся круглий стіл «Партнерські відносини між ОСББ, теплопостачальними організаціями та іншими виробниками (виконавцями) комунальних послуг».


Проводив засідання перший заступник міністра Олександр Аліпов, а участь у нараді брали мери проблемних міст України, де гальмується створення ОСББ, постачальники тепла, води, електроенергії, а також представники Спілки власників житла України (СВЖУ).Останні роз'яснили і високопосадовця і всім присутнім, чому мешканці не поспішають створювати ОСББ і якою руйнівною в цьому процесі є роль саме комунальних монополістів.

Останні роз'яснили і високопосадовця і всім присутнім, чому мешканці не поспішають створювати ОСББ і якою руйнівною в цьому процесі є роль саме комунальних монополістів. Попри позицію Міністерства, тепловики не здавались і знову хотіли бачити ОСББ виконавцями послуг та звалювали усю відповідальність на об'єднання. Втім, Олександр Аліпов доручив комунальникам-монополістам дослухатись до бажання ОСББ та ЖБК і дати їм можливість знаходитись на абонентському обслуговуванні, а тим ОСББ та ЖБК, які обслуговують мешканців по загальному рахунку, надавати пільги.

Після загальних питань на нараді розбирались детально з проблемами ОСББ окремих міст, які озвучували представники місцевих громадських організацій. Головуючий на місці роз'яснював меру конкретного міста «політику партії» та видавав йому розпорядження і термін, в який проблема має бути вирішена. Дійшла черга і до Дніпропетровська, однак з'ясувалося, що Іван Куліченко ігнорує не лише громаду міста, але й Міністерство - відведене для Івана Івановича крісло за круглим столом стояло порожнім, тож звертатися не було до кого! Водночас, Дніпропетровськ був названий депресивним містом саме через неврегульовані відносини ОСББ та ЖБК з монополістами.

Переглядів: 734 | Додав: AlleyCat | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Форма входу
Метки
Календар
«  Серпень 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
Архів записів
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 13
Міні-чат
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0