Субота, 2024-05-18, 2:24 PM

Драгоманова 31В

Головна » 2011 » Червень » 20 » Обіцянки-цяцянки, а дурню радість
7:15 PM
Обіцянки-цяцянки, а дурню радість

З екрану ЗОГ-ящика славниє державні мужі нам віщають про необхідність створення ОСББ і про дуже нехилу підтримку, яку держава і наше рідне місто забезпечує у цій нелегкій справі. Насправді ж, навіть ті безумці які виявлять ініціативу стикаються з прямою протидією з боку влади при створенні ОСББ.

Почну з кучи центрів допомоги у створенні ОСББ. Всі ці центри не мають ніякого сенсу крім розпилу бабла під прапором допомоги у створенні ОСББ. Працівники не можуть відповісти на будь-яке питання яке виходить за рамки їхнього алгоритму. Ніякої допомоги ми з їхнього боку не отримали. Якщо вони призначені для копіпасту закону про ОСББ для людей які самі не можуть знайти його на просторах тирнету, то я їх засмучу - ніякого ОСББ такі люди не створять.

Далі - отримання списка співвласніків. У нас комунальне підприємство, тобто безпосередньо підпорядковане КМДА. Список співвласників не надає. І які ж дії КМДА з цього приводу? Ніяких. А повинні цього начальника ЖЄКу піблічно звільнити з доганою.

Звертаємось з тим же питанням до РДА. Дають виписку з закону про те як створювати ОСББ - да славиться копі-паст. Як кажуть - йому про Хому, а він про Ярему. Після підсрачників таки надсилають запит до БТІ. Але там прийде відписка про страшенну таємницю. Хоча вся інформація є у них у відділі приватизації. Просив просто надати кількість співласників по кожній оселі - теж під грифом абсолютно секретно.

Забув цяцянку яку обіцяли в серпні минулого року, що ОСББ які будуть створені до нового року, зразу ж отримають по 50 тисяч на проведення обстеження будинку. ОСББ люди створили - а грошей не дали до сих пір. А вони вкрай необхідні - бо у новостворенного ОСББ на рахунку повні нулі, а за якийсь кошт треба провести обстеження будинку і скласти акт дефектації, щоб було  видно куди рухатися.

Далі - баланс. Маленьке слово, але в ньому скрито так багато. По закону все дуже красиво. За два місяці бувший балансоутримувач повинен передати всю документацію новому, виконати капітальний ремонт і помахати ручкою. Але це все гарно на папері. В житті все по іншому. Почнемо з того, що в більшості випадків ЖЄК не є баансоутримувачем. Документів на будинок взагалі ніяких немає.

І як приймати на баланс те не знаю що? Адже не має технічного паспорту і інших документів, де описано, що має бути у будинку, а не знаючи цього, як можна прийняти будинок на баланс? Це все одно, що ви купили машину, а вам дали руля від неї замість авто і сказали - їдь.

Судитися можна роками. Ви виграєте всі суди, суд присудить ЖЄКу виготовити документацію чи провести капітальний ремонт, а він вам буде відповідати що немає коштів. Мені ЖЄК на мій запит про перерахунок квартплати відповів, що він бідниї як церковна миша, що платежі мені виставляє ГІОВЦ, а отже мушу звертатися до них, хоча я з ними ніяких договрних відносин не маю.

Брати на баланс як є? А ви знаєте що завтра ж до вас завітає купа зграя голодних хижаків з наміром поживитися за ваш кошт, тому що у вас не працює протипожежна сигналізація, купа порушень у електромережах і т.і.?

Переглядів: 602 | Додав: AlleyCat | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Форма входу
Метки
Календар
«  Червень 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930
Архів записів
Наше опитування
Тариф - ваш выбор
Всього відповідей: 7
Міні-чат
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0