Субота, 2024-05-04, 9:38 AM

Драгоманова 31В

Головна » 2011 » Вересень » 29 » Загальні збори ОСББ "Анди" 28 вересня 2011р.
5:47 AM
Загальні збори ОСББ "Анди" 28 вересня 2011р.

Перш за все хотів би вибачитися перед мешканцями нашого будинку, яких особисто вмовляв придти на збори і перед якими мені дуже соромно за поведінку опонентів.

Присутні на зборах - 28 членів ОСББ, 14 довіреностей на мене від членів ОСББ. 8 мешканців - власників і невласників які проти чи то ОСББ, чи діючого правління.

Кворум - є. На даний момент 138 членів ОСББ. Відповідно до статуту кворум на повторних зборах є 30%. Тобто 41.

І це не дивлячись на всю "допомогу" опонентів - оголошення на під'їздах зривалися, запрошення, котрі ми розносили по квартирах, вкладаючи в шпарину вхідних дверей, поцуплювали наші опоненти проходячи слідом.

На зборах були присутні четверо з п'яти членів правління які сиділи в президії. Від п'ятого було довіреність на мене.

На жаль, вся виконана робота пішла нанівець внаслідок беспардоної поведінки вищезгаданої групи осіб, які не дали змогу голові вести збори згідно порядку денного, постійно перебиваючи і ображаючи членів діючого правління.

На жаль можемо втратити одного з членів правління, який не схотів терпіти той бруд, який на нього незаслужено виливали опоненти і покинув залу з словами приблизно - "Шановні, в мене дома жінка і син з якими я маю дуже мало часу на спілкування внаслідок великого завантаження на роботі. Я тут витратив дві години на нісінітниці і купу незаслужених образ. Вибачайте. До побачення".

Ми знов почули те що і раніше - ми не довіряємо правлінню, нашу власність захопили, дом продадуть і різні лякалки які ми чули раніше.

Я зауважив, що з задоволенням піду до контрольно-ревізійної комісії, якщо хтось зголоситься виконувати роботу голови правління. На жаль, потонуло в потоці бруду.

Я запропонував вже вкотре опонентам вступити до членів ОСББ, сформувати свою команду і поставити питання на розсуд співвласників. Теж не влаштувало.

В кінці дійшли того, що опоненти беруть на себе обов'язок скликати через місяць збори членів ОСББ і співвласників, які не вступили до об'єднання. Тобто вони беруть на себе забезпечення явки співвласників будинку і формування необхідного кворуму для прийняття рішення. На даних зборах вони поставлять питання щодо обрання нового складу правління.

Якщо новий склад обирається, то співвласники, які не були членами ОСББ, прямо на зборах вступають до ОСББ заднім числом. Так, це порушення процедури, але ми готові піти на це заради злагоди.

Якщо не обирається, то ми закриваємо тему раз і назавжди.

Зі свого боку я звернуся до Дарницької РДА щодо надання актового залу в школі 26.10.2011р. або 02.11.2011р. Також запрошу представника Дарницької РДА і , по можливості, КМДА.

P.S. Є відео. Додам пізніше, якщо хтось хоче подивитися пару годин феєричного срачу, як співвласники користуються механізмом прийняття спільних рішень. )))

P.P.S. З того, що повеселило.

1) Якщо продавати квартиру, то ОСББ забирає собі 10 відсотків вартості.

2) Хто оплачував аренду зали?- Ніхто, я особисто домігся від Дарницької РДА, щоб нам надали залу.

- Тобто, Ви тут особисто зацікавлений і за вами стоїть якийсь депутат який хоче захопити наш будинок!

- О майн год. Да, я особисто дуже зацікавлений жити в охайному і затишному будинку.

3) Ви вже "кришуєте" незаконну автостоянку розміщену на нашій прибудинковій території.

4) А Ви знаєте, що тільки вивіз сміття в платежі з однієї квартири складає 100 гривень зі 150?

У нас ЖЄК меценат і спонсорує мешканців будинку. ))) Просто порахувати, що при ниньошньому тарифі 3,41 площа квартири дорівнює 44 кв.м. В кошторисі закладено 3456 гривень на вивіз сміття. Поділовши на площц будинку в 20.000 кв.м. отримаємо приблизно 17 копійок з метра квадратного. Помноживши на площу отримаємо 7 гривень 60 копійок. Але головне вигукнути дурницю з місця.

Переглядів: 1196 | Додав: AlleyCat | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 2
1 аксинья  
0
Так все таки Олександр, когда видео то будет, очень хотелось бы увидеть всю феерию

2 AlleyCat  
0
Видео есть, но там три гига hd-качества. Нужно конвертить.
Сейчас дом принимаем. Все силы брошены на это - принятие техдокументации, собеседование с бухгалтерами, дворниками, беганье по подрядчикам.

Ім`я *:
Email *:
Код *:
Форма входу
Метки
Календар
«  Вересень 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930
Архів записів
Наше опитування
Тариф - ваш выбор
Всього відповідей: 7
Міні-чат
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0